nlc.hu
Sztárok

VV Merci első klipje

VV Merci az első szóló dala klipjét forgatja, Harley Quinn-nek öltözött a videóban

VV Merci új dallal jelentkezik, már nagyon izgul.

VV Merci már a villában is megcsillogtatta zenei tehetségét: a fiatal lány dalszövegeket ír és rappel, régóta a zenei pályára készül, ehhez pedig nagy löketet adott neki a valóságshow. Varga Márk G.w.M felkarolta és lehetőséget adott neki az alkotásra, hamarosan pedig új dallal és klippel jelentkezik.

„Nem vagyok egy szent, ráadásul nagyszájú, bolondos lány vagyok, szóval szerintem Harley Quinn karaktere közel áll hozzám” – kezdte a Fókusz riportjában VV Merci, aki a DC egyik botrányhőseként szerepel a készülő klipben.

Merci a kiköltözés után nehezen tudta kezelni a hirtelen jött ismertség árnyoldalait, ezért első dalában azoknak a kommentelőknek üzen, akik nem hittek benne. „Volt 100 jó hozzászólás és 20 rossz, de sajnos én eleinte csak a rosszakat láttam. Aztán rájöttem, hogy nem tudok és nem is szeretnék mindenkinek megfelelni” – mondta. A producer szerint Merci keményen dolgozik és nagyon sokat fejlődött, mióta együtt dolgoznak.

vv merci

VV Merci (Fotó: RTL)

Mi lett a VV-szereplőkkel? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top