nlc.hu
Életmód

Élő adásban kapott sztrókot a tévébemondó

Élő adásban kapott sztrókot a tévébemondó, elképesztő lélekjelenléttel oldotta meg

Jellegzetes tünetekkel jelentkezett az agyvérzés, nézők ezrei látták, mi történik a híradós műsorvezetővel.
Stroke-kal küzdő tévébemondó

Elnézést, nem tudom, mi van velem ma reggel, bocsánatot kérek mindenkitől.

Ezekkel a szavakkal szabadkozott a Local Oklahoma reggeli híradósa, Julie Chin, miután viselkedése zavarodottá vált, beszéde pedig akadozni kezdett. Ezután gyorsan átadta a szót a meteorológusnak.

Kollégái rögtön látták, hogy baj van, és hívták a 911-et; mire kórházba került, már csak részben látott az egyik szemére, karjai pedig teljesen elzsibbadtak. Napokon keresztül tesztelték, és bár az eredmények biztatóak, az már biztos, hogy az agyvérzés kezdeti tüneteit érezte. Az volt a szerencséje, hogy csak részleges, és nem teljes stroke-ot kapott, így valószínűleg teljesen felgyógyul. Facebook-oldalán azt írta, pár nap, és újra képernyőn lesz.

A fenti videót ajánljuk mindenkinek, hogy tudjátok, mire figyeljetek, ha hasonló tüneteket éreztek magatokon. Ha pedig szív- és érrendszeri betegséggel diagnosztizálnak, nagyon fontos, hogy csináld végig a terápiát – legyél okosabb, mint honfitársaink többsége!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top