nlc.hu
Életmód

Sztrók szex közben

Szex közben kapott sztrókot egy 33 éves nő

Hosszú felépülés vár a modellként dolgozó Mishára.
szex

Először elvesztettem a beszédkészségemet, majd az emlékezetemet” – mesélte Misha Montana. A Nevadában élő nő intim együttlét közben szenvedett sztrókot. Csak azt vette észre, hogy képtelen beszélni, majd hamarosan zsibbadást és bizsergést érzett az arcában és a jobb oldalában is. „Furcsán éreztem magam, de nem volt semmi fájdalmam” – mondta el az amerikai nő, akiről az aktuális partnere azt hitte, hogy kábítószer hatása alatt áll. „Azonnal kimentem a mosdóba. Nem tudtam beszélni, csak csapkodtam. Mire ő rám nézett és megkérdezte: Drogozol?” – emlékezett vissza Misha, aki képtelen volt felfogni, hogy 33 évesen sztrókot kapott.

A tünetek rövid időn belül jelentkeztek. Egyre csak zsibbadt az arcom és a kezem, nem éreztem a jobb oldalamat deréktól lefelé. Az arcom és a szám nagyon leereszkedett” – mesélte a nő, aki egyből bement a kórházba, ott tudta meg, hogy a tüneteit sztrók okozza.

Megműtötték, onnantól pedig egy hosszú felépülés várt rá.

A modellként dolgozó Misha először attól félt, hogy a sztrók miatt teljesen tönkrement az arca és vége a karrierjének, de szerencsére már a gyógyulás útjára lépett: “A beszédkészségem visszanyerése tartott a legtovább, és még most sem 100 százalékos”.

(via)

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top