nlc.hu
Életmód

Pap Dorci nem szereti Budapestet

„Szeretnék visszaköltözni Nyíregyházára” – Pap Dorcinak nem jön be a budapesti élet

Dorci legközelebb a Dancing with the Stars-ban mutatja meg tánctudását.

Pap Dorci és Esztergályos Patrik az Excatlon Hungary All Star előtt került közelebb egymáshoz, majd idővel bevallották, több van köztük barátságnál. Tavasszal már közösen nyilatkoztak a megismerkedésükről és az sem volt titok, hogy komolyan terveznek együtt. 

Pap Dorci Esztergályos Patrik

Pap Dorci és Esztergályos Patrik (Fotó: TV2)

Olyannyira, hogy össze is költöztek. Dorcinak ehhez elkellett hagynia Nyíregyházát, ugyanis Budapesten bútorozott össze a pár. Arról, hogy ez mennyire jött be, Dorci őszintén vallott.

Az az igazság, hogy nem szeretek Budapesten élni. Teljesen más, mint Nyíregyháza, idő kell hozzá, hogy megszokjam. Vidéken minden más, ott nyugalom van, Pesten viszont óriási a pörgés – nyilatkozta Dorci a Ripostnak. – A lakásba már bekuckóztunk, nagyon szeretek ott élni. Otthonosan sikerült kialakítanunk, viszont a jövőmet nem a fővárosban képzelem. Szeretnék majd visszaköltözni Nyíregyházára, de majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő. Most a Dancing with the Stars miatt mindenképp Pesten kell élnem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top