nlc.hu
Életmód

DJ-pultot kapott DJ Geri Puskás Petitől

Beváltotta ígéretét Puskás Peti: tényleg vett egy DJ-pultot az X-Faktoros versenyzőnek

A saját otthonában ajándékozta meg DJ Gerit a mentor.

A 18 éves ceglédi fiatalember, Balla Gergő hatalmas lemezlovas-álmokkal érkezett az X-Faktor 4. Válogató adásába. A színpadon derült csak ki, hogy még nincs is keverőpultja, ám ByeAlex ekkor gondolt egyet, és rajzolt a versenyzőnek egy DJ-pultot. Gergő ezek után eszméletlen bulit csapott a stúdióban a mentor illusztrációjával, ráadásul produkciója után Puskás Peti egy visszautasíthatatlan ajánlatot is tett neki: “Veszek neked egy DJ-pultot“.

Puskás Peti most betartotta Balla Gergőnek tett múlt heti ígéretét: tényleg vett neki egy keverőpultot. Sőt el is utazott a versenyzőhöz, hogy személyesen adja át neki.

Puskás Peti

Puskás Peti gesztusa nagyon meghatotta a ceglédi fiatalt – Fotó: Sajtóklub

Elérkezett a pillanat, hogy elfelejtsd az a papír DJ-szettet, mert itt van az, amit kértél. (…) Megdolgoztál érte, megdolgoztattunk. (…) Legalább 30 percet fent voltál a színpadon. Úgy érzem, hogy megérdemled ezt a DJ-pultot” – mondta Gerinek a mentor, miközben átadta neki az ajándékát.

“Rengeteg videót néztem arról, hogy néz ki, de most végre itt van előttem, amire vágytam mindig is” – vallotta be meghatódva Gergő, aki a kis házi stúdióját is megmutatta Puskás Petinek. Sőt egy jó kis bulit is csapott a mentorral, kipróbálva a kapott keverőpultot.

Sok sikert kívánok neked. Ha majd nagyon nagy lesz a fizetésed, ne feledkezzél meg rólam: 20 százalék maximum, de 25-tel is kiegyezik” – mondta viccesen Gerinek búcsúzóul a mentor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top