nlc.hu
Életmód

Herceg Erika lánycsapat-terve

Nemet mondott Herceg Erika ajánlatára az egyik versenyzője, sírva fakadt a mentor

Nem akart egy lánycsapat tagja lenni, erre a mentor hazaküldte.

Az X-Faktor Tábor alatt Herceg Erikának egyszer csak egy – szerinte – remek ötlet pattant ki a fejéből: össze akart állítani egy lánycsapatot. A mentor már meg is álmodta Nicuta Andreea Nicoleta, Zopcsák Hanga és Nagy Melissza formációját. “Mindannyian igent mondanak, hiszek benne. Érzem, hogy ők egymáshoz valók” – mondta teljes meggyőződéssel ByeAlexnek Erika. 

Herceg Erika

Herceg Erika kiborult, hogy dugába dőlt a lánycsapat terve – Fotó: Sajtóklub

Az utolsó versenyző azonban visszautasította a mentor ajánlatával. “Én viszont nem szeretnék élni a lehetőséggel” – válaszolta Erikának a 19 éves tanuló, Nagy Melissza.

A női mentor teljesen összetört a meghiúsult terve miatt. “Gondold át, Erika!” – tanácsolta neki Puskás Peti. A női mentor azonban győzködni kezdte Melisszát, hátha meggondolja magát: “Ti hárman erősek lehetnétek. Ti hárman biztos, hogy sokat tudnátok egymástól tanulni. Ne dönts ilyen gyorsan! Én a legjobbat szeretném neked is és nekik is“.

A versenyző ekkor megindokolta, miért utasította vissza a női mentor ajánlatát: “Én úgy indultam ebbe a műsorba, hogy szólóénekesként szeretnék mindenképpen kezdeni valamit, és ezért nem szeretnék a lehetőséggel élni.”

Herceg Erika ekkor már nem bírta visszafojtani a könnyeit. “Azért sírok, mert kettős dolog van bennem, mivel volt egy álmom és megszületett bennem egy csomó terv veletek kapcsolatban. A másik pedig, hogy kedvellek téged, mert egy szimpatikus kislány vagy, de te döntöttél, hogy nem szeretnéd a csapatot, és én nagyon sajnálom. Az X-Faktor most számodra véget ér” – mondta csalódottan Melisszának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top