nlc.hu
Életmód

Ő Herceg Erika párja

Svájcban élő üzletemberbe szerelmes az X-Faktor mentora, Herceg Erika

Öt éve vannak együtt.

Keveset lehet tudni Herceg Erika magánéletéről, nem túl gyakran beszél róla, ám most pár információt elárult a Reggeliben a titokzatos üzletember párjáról. 

Herceg Erika

Óvja magánéletét Herceg Erika – Fotó: Sajtóklub

Ő kazah származású, egy évvel idősebb, 5 éve ismerkedtünk meg egy barátunk születésnapján, és azóta nem szakadtunk el egymástól. Üzletember” – mesélte kedveséről az X-Faktor újdonsült mentora.

 

Arra a kérdésre, hogy “nagy szerelem?“, így válaszolt: “Nagyon-nagy szerelem“. Bevallotta, nem szeretné megmutatni a párját, pedig már publikus a kapcsolatuk, azaz vannak olyan oldalak, főleg orosz portálok, ahol látszik is a kedvese arca, és tudják is, hogy kiről van szó. “Szerintem a magánélet az magánélet” – indokolta.

Arról is beszélt Herceg Erika, hogy a mostani időszakban ő repül többet a párjához, mivel a férfi jelenleg Svájcban van, de várja Budapestre, és az a terv, hogy a szerelme majd beül egy élő-show-ra. Párjáról még azt is elmondta, hogy nagyon büszke rá, sőt mosolyogva megjegyezte, hogy “szerencsére nem ért magyarul”, utalva a heves vitáira az X-Faktorban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top