nlc.hu
Életmód

Eltüntették a tankerületek telefonszámait

Annyi gyalázkodó telefont kaptak, hogy eltüntették a tankerületek telefonszámait a honlapról

A Klebelsberg Központ levette a tankerületek telefonos elérhetőségét a budapesti tankerületi központok honlapjáról. Az indok? Gyalázkodó, fenyegető telefonok százait kapták.

Elég radikális megoldással próbálja megvédeni a tankerületi központok dolgozóinak nyugalmát a Klebelsberg Központ. Levették a honlapjukról a telefonos elérhetőségeiket, amit a hvg szúrt ki, és rákérdezett, miért lépték ezt meg, és köze van-e a lépésnek az elmúlt időszak tiltakozási hullámához.

Vezetékes telefon

Képünk illusztráció (fotó: Pixabay)

Az alábbi választ kapták:

Sajnálatos módon az ellenzéki sajtóorgánumok, ellenzéki politikai szereplők hecckampányai, hazugságai miatt a gyalázkodó, fenyegető telefonok százait kapják a fővárosi tankerületi központok, emiatt vettük le ideiglenes jelleggel a telefonszámokat, annak érdekében, hogy a kollégáink a feladataikat el tudják látni.

A tankerületek telefonszámai mellett a sajtóiroda telefonos elérhetősége is eltűnt. Elég furcsa, hogy egy sajtóiroda számára nem fontos, hogy mondjuk az újságírók telefonon el tudják érni őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top