nlc.hu
Életmód
Balázs és Jani bocsánatkéréssel kezdte az adást

Celeb vagyok, ments ki innen!: Sebestyén Balázs és Vadon Jani bocsánatkéréssel kezdte az adást

Sokak szerint tiszteletlenek voltak.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani egy kisfiúval poénkodtak a Celeb vagyok, ments ki innen! szerda adásában, amiért utólag elnézést kértek – írja az Index. A lap szerint a két műsorvezető magatartása nem volt megfelelő, ami miatt az RTL Klubnak is írt a lap.

Sebestyén Balázs és Vadon Jani

Fotó: RTL Sajtóklub

A csatorna közleményben válaszolt. „A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban látott félreérthető jelenettel kapcsolatban ma este, élő adásban fog reagálni a két műsorvezető, Sebestyén Balázs és Vadon Jani” – írták, az ígért bocsánatkérés pedig nem maradt el. 

Vadon János egyből megragadta az alkalmat, hogy elnézést kérjen azoktól, akiket esetleg megbántott. „Mindenkitől elnézést kérek, akit megbántottam, nem ez volt a célom, ironizálni szerettem volna. Sajnálom, tanultam belőle. Nem fog többet előfordulni” – mondta a műsorvezető, majd Sebestyén Balázs hozzátette, a társa nem ússza meg ennyivel, büntetésre számíthat a műsorban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top