nlc.hu
Életmód

Bocsánatot kért az RTL, amiért Vadon Jani megalázta a kolumbiai kisfiút

Bocsánatot kért az RTL, amiért Vadon Jani élő adásban megalázta a kolumbiai kisfiút

Közleményt adott ki az RTL a Celeb vagyok, ments ki innen botrányos adása miatt, amelyben megaláztak egy kolumbiai kisfiút.
Sebestyén Balázs és Vadon János a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban

Hatalmas felháborodást váltott ki, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor élő adásában Vadon János megalázott egy kolumbiai kisfiút. A következő adásban Sebestyén Balázs és Vadon Jani bocsánatkéréssel kezdte a műsort.

Most megszólalt az RTL is az ügyben, közleményben kértek bocsánatot a műsorvezető viselkedése miatt.

„A Celeb vagyok, ments ki innen! kedd esti élő adásában Vadon János egy kolumbiai kisfiúval, Pedritóval beszélgetett. Őszinte sajnálatunkra, az élő műsorban elhangzott »vicc« bántó volt, annak tartalmával az RTL Magyarország semmilyen módon nem tud azonosulni. Fontosnak tartjuk azonban, hogy Vadon János – felismerve az elhangzottak súlyát – a következő adásban bocsánatot kért. Az RTL a kiskorúak védelmét különösen fontosnak tartja. Éppen ezért mi is bocsánatot kérünk Pedrítótól, a szüleitől és a műsor mindazon nézőjétől, aki a jelenetet sérelmesnek érezte”

– olvasható az RTL közleményében.

Mint arról beszámoltunk, a műsorban Vadon János magyarul kérdezte a gyereket, aki nyilvánvalóan semmit sem értett, de mindenre azt kellett válaszolnia, hogy „Sí Señor!”, vagyis „Igen, uram!”. Olyan kérdések is elhangzottak, mint például „Anyád megmondta, hogy én vagyok az apád?” vagy „Tudod, hogy ha tíz éven keresztül fánkot fogsz zabálni, mint eddig, akkor 150 kiló leszel 16 éves korodra, ugye?”.

Az ügyben a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság is vizsgálatot indított.

(Kiemelt kép: RTL Magyarország/Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top