nlc.hu
Életmód

Rábaközi Andrea imád 55 éves lenni

Rábaközi Andrea: „Sok ismerősömön látom a rettegést, hogy telnek az évek, de nem fogadják el”

Imádja a korát az egykori szupermodell.

Rábaközi Andrea modell és Helstáb Laura pszichológus volt a Panna, csajok, satöbbi legutóbbi epizódjában Balázsy Panna vendége. A műsorban arról beszélgettek, hogy vajon igaz-e a közhely, hogy az ötven az új negyven? Rábaközi Andrea 55 éves, és nemhogy letagadja a korát, hanem élvezi azt.

panna, csajok, satöbbi

Fotó: Panna, csajok, satöbbi[sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"]

„Nekem elég sok hölgyismerős meg barátnő van a környezetemben, akin látom a rettegést, hogy telnek az évek, de nem fogadják el. Én nem ilyen vagyok, szeretem a koromat – kezdte Andrea, aki úgy látja, a vele egykorú nők a külsejükkel nem elégedettek. – Jön a gravitáció, stb… Mindig mondom, hogy majd megtanulunk kézen járni. De nem fogadják el sokan azt, amit a tükörben látnak, ha csak a külsőségekről beszélünk” – mondta Andrea, aki azt is bevallotta, hogy ő sem szerette mindig a külsejét, hiába volt ő a ’90-es évek egyik szépségideálja.

„Nem voltam megelégedve magammal, nem szerettem, hogy ilyen típus vagyok. A szőke hajamon is állandóan változtatni akartam, mindig voltak próbálkozásaim, de rá kellett jönnöm, hogy ez vagyok. Aztán nyaktól lefelé is. Fürdőruha-, fehérnemű modellként kezdtem a karrieremet a méreteimből adódóan, de aztán végül is a kedvence lettem több tervezőnek. Pontosan azért, mert nőiesebb voltam, lehetett rám alkotni, szabni-varrni. Mert azért nem szeretik a nőiesebb idomokat, mert macera. Egy manöken élő ruhafogas, arra bármi jó, mert standard méret. Rám mindig macera volt bekarcsúsítani a ruhákat, én ez voltam, de láttak bennem akkor fantáziát” – mondta Rábaközi Andrea, aki azt is elárulta, mellkisebbítő plasztikai műtéten is átesett, mert annyira zavarta, hogy egy beszélgetés során a férfiak nem a szemébe néztek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top