nlc.hu
Életmód

Magassarkúban szörföző nő

Ez a 29 éves nő magassarkúban lovagolja meg a hullámokat

Cassandra nemrég tanult meg wakeboardozni, de annyira jól ment neki, hogy már különféle trükköket vet be.
wakeboard

Cassandra Lee csak két évvel ezelőtt kezdett el wakeboradozni, de olyan gyorsan belejött, hogy egy idő új kihívások kezdték el érdekelni.

A 29 éves lány azóta különféle performanszokkal szórakoztatja a barátait, előfordul, hogy kávét szürcsölve szörfölt, máskor magassarkút húz fel, és úgy lovagolja meg a hullámokat.  Cassandra mindig a következő mutatványon gondolkodik – még arra is célozgat, hogy az esküvői szörfözés is szóba jöhet.

„Általában apukám vezeti a hajót, aztán a barátom, anyukám és a bátyám segít nekem. Általában az egész család ott van – mondta a Daily Mail-nek, hozzátéve: – Szuperül támogatnak, és próbálnak segíteni a különböző ötletekkel, miközben forgatják a videókat és szurkolnak nekem.” Cassandra nem tudja, mi lesz a következő kihívás, szerinte nem olyan egyszerű mindig új ötlettel előállni.

Annak ellenére, hogy minden egyes trükk könnyednek tűnik, Cassandra azt állítja, hogy néhány néző aggódott, hogy megfullad a magassarkú cipőben – bár igyekezte őket megnyugtatni, hogy „megbirkózik” vele. Cassandra azt mondta: „Az online reakciók nagyon változatosak. Egyesek szerint nagyon menő, mások szerint hülyeség, és ha elesek a magassarkú cipőben, úszni se tudok majd.”

Íme egy videó, amiben láthatjátok a fantasztikus trükköket.

És, ha már a vízi sportok: az Egyesült Királyságban ismertté vált egy imádni való szörfterápiás kutyus, akinek az a feladata, hogy felvidítsa az embereket, vagyis szörfözéssel segít mentális betegséggel küzdő gyerekek és felnőttek számára. A gazdája, Kirstie Coy-Martin 2016-ban fogadta örökbe a Scooter nevű uszkár keveréket, aki először vizsgázott terápiás kutya lett, majd szörfözni is megtanult az angliai Chichester közelében.

Fotó: Pexels

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top