nlc.hu
Életmód

Pultosokat keresnek a budapesti karácsonyi vásárba

30 ezer forintos napi bérért keresnek dolgozókat a budapesti karácsonyi vásárba

Elkezdődött a munkaerő toborzása a Vörösmarty téri karácsonyi vásárba.

Miután az állam elvette a fővárostól a Vörösmarty tér tulajdonjogát, a főváros idén nem fog karácsonyi vásárt rendezni. Vásár viszont idén is lesz, csak nem a főváros nonprofit cége, a Budapest Brand szervezi, hanem az V. kerület által megbízott vállalkozó.

Azt egyelőre nem tudni, mikor kezdődik a budapesti karácsonyi vásár, de a Pénzcentrum azt írja, hogy a dolgozók toborzása már elkezdődött. Egy hirdetés szerint a pultos állásért napi 30 ezer forintot fizetnének, ami mellé személyzeti étkeztetés és egyenruha is jár. Végzettség nem szükséges a munkához, viszont elvárják, hogy a jelentkező pontos és megbízható legyen, és társalgási szinten tudjon angolul.

A Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a belvárosi Vörösmarty téren 2021. november 28-án

A Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár a belvárosi Vörösmarty téren 2021. november 28-án (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A napi fizetés vélhetően nettó összegben van megadva, ami szép összeg, de rengeteget, napi 14-15 órát kell dolgozni érte. Hétfőtől csütörtökig 8 órától 22 óráig tart a munkaidő, pénteken, szombaton és vasárnap viszont 8 órától 23 óráig kell a helyszínen tartózkodni. Ez hétfőtől csütörtökig 2143, hétvégén pedig 2000 forintos órabért jelent.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top