nlc.hu
Életmód

Senki sem jelent meg a kislány zsúrján

Kiakadt az anya, miután senki sem jelent meg a hároméves kislánya zsúrján

A saját szülinapi zsúrján egyedül kellett ennie a pizzából.

Mindent beletett a lánya harmadik születésnapi bulijába – játszóházat bérelt, pizzát rendelt, és még egy Frozen tortát is külön erre az alkalomra készíttetett, mégis egyetlen árva lélek sem ment el a kislány zsúrjára.

Breanna Strongot teljesen lesújtotta, amikor a 27 gyerek közül, akiket meghívott a kis Avery születésnapi ünnepségére, senki sem jelent meg.

A TikTokon megosztott egy videót, amelyen a lánya egy szelet pizzát evett, miközben egyedül ül az asztalnál.
 
Az anyuka ezt írta a videó fölé: 

27 gyereket hívtunk meg Avery harmadik születésnapi partijára. Egyetlen barátja sem jelent meg.

 
Miután bedobott egy pizzásdobozt a kukába, hozzátette: „Elpazarolt pénz és idő.”
 

Az emberek gyorsan kommentelni kezdtek a videó alatt, az egyikük azt írta, ha valaki meghívja őket, akkor bizony elmennek. Többen is sajnálkozásukat fejezték ki az esettel kapcsolatban. „Ez a 16. születésnapomon történt velem” – írta egyikük hozzátéve: soha nem próbálkozott újra 26 éves koráig azzal, hogy partit rendezzen.
 
Volt, akinek a gyerekével hasonló dolog történt: „Ez a fiam 8. születésnapján történt, és hazudnom kellett neki, azt mondtam, hogy az én hibám volt, hogy ne érezze rosszul magát.”
 
Mire Breanna így válaszolt: „Ez nem igazságos. A szívem szó szerint fáj.” Egy másik megjegyzésre válaszolva hozzátette: „Volt egy tervezett esemény a Facebookon. Hét család azt mondta, hogy jön, három pedig megváltoztatta a válaszadást ma reggel, mások pedig nem jelentek meg” – írta az anyuka.
 
Az nem derült ki, hogyan reagált a kislány az incidensre, de vélhetően elég rosszul eshetett neki a dolog.
 
A szülinapi bulik sokszor válnak konfliktusok melegágyaivá: volt, hogy szexistának nevezték az anyát, aki jégvarázsos és pókemberes uzsonnásdobozokat osztogatott a szülinapi zsúron.
 
“Úgy gondoltam, hogy jó ötlet, ha az ételeket nem tányérokban kínáljuk, hanem mindegy gyerek kap egy uzsonnásdobozt és egy üveg gyümölcslevet, amit később hazavihetnek. A lányoknak Jégvarázs, a fiúknak Pókember volt az uzsonnásdobozaikon. Vettem pár extra dobozt arra az esetre, ha valaki másmilyen dobozt szeretne – egy lány pókembereset vagy fordítva –, de senki nem szólt, és úgy tűnt, mindenki imádta az ötletet” – vázolta a helyzetet az anyuka.

Egy másik édesanya viszont nem találta ezt olyan jó ötletnek. Azzal támadt rá a házigazdára, hogy nemi normákat erőltet rá a befolyásolható kisgyerekekre, és megrekedt az 1900-as években. A felháborodott nő szerint nem lett volna szabad nemi alapon osztogatni a dobozokat.

zsúr, szülinap

Senki se jelent meg a szülinapi bulin. Fotó: Unsplash

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top