nlc.hu
Életmód

Újabb részletek az ablakon kiugró diákról

Újabb részletek az ablakon kiugró diákról: a fiúnak állítólag szerelmi bánata volt

A környékbeliek szerint a fiúnak szerelmi bánata volt.

Mint azt az nlc is megírta tegnap, egy emeleti ablakból ugrott ki egy 17 éves balatonfüredi diák. Fenyvesi Zoltán, a Balatonfüredi Tankerületi Központ igazgatója szerint matematikaórán történt az eset. A pedagógus – háttal a diákoknak – éppen a táblára írt, amikor a tanuló kinyitotta az ablakot, és kiugrott. Az eset annyira gyorsan történt, hogy a körülötte ülő diákok sem tudtak tenni semmit. A Blikk most azt írja, szerelmi bánatában ugrott ki a diák.

Az is kiderült, a 9. osztályos Zsombor az órán felállt a helyéről, odasétált az ablakhoz, majd osztálytársai és tanára szeme láttára kivetette magát a második emeleti tanteremből. A fiú betonra esett, életveszélyes sérüléseket szenvedett, mentőhelikopter vitte kórházba. A Blikk információi szerint állapotát sikerült stabilizálni, végtag- és bordatöréseket szenvedett, szerencsére a koponyája nem sérült.

A lap azt is megtudta, hogy a fiút szerelmi bánat gyötörhette.

Fenyvesi Zoltán  a Balatonfüredi Tankerületi Központ igazgatója hangsúlyozta, az iskola pszichológusa minden segítséget megad a tanulóknak és a pedagógusoknak egyaránt. 

rendőrség

Újabb részletek derültek ki az ablakon kiugró diákról (Fotó: iStock)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top