nlc.hu
Életmód

Halászlét pincérre öntő vendég

Botrány Baján: halászlét öntött a felszolgáló arcába az anya – videó

Férjével együtt bántalmazta az anya a pincért.

Garázdaság vétsége miatt állítja bíróság elé a Bajai Járási Ügyészség  azt a házaspárt, akik egy bajai étteremben kifogásolták az étel minőségét, majd a feleség hirtelen a felszolgálóra borította a halászlével teli tányért. A férj mindezek után rátámadt az őket távozásra felszólító pincérre, míg a feleség távozóban még a földre borította és összetörte a terítéket – írta meg a botrányos esetet a 24.hu.

A gyermekével érkező házaspár augusztus elsején halászlét rendelt egy bajai étterem teraszán. A feleség elégedetlen volt a feltálalt étellel, ezért vitába keveredett a felszolgálóval. Amikor a pincér elkezdte leszedni az asztalt, 

a nő felkapta a halászlével teli tányérját és a férfi arcába öntötte.

A felszolgáló erre távozásra szólította fel többször is, mire a nő hangosan fenyegetőzve elindult gyermekével a kijárat irányába, a férj pedig felállt az asztaltól, és hátulról az alkalmazottra rontott, majd dulakodás alakult ki közöttük. Amikor a férj a földre került, a nő is visszatért és megpróbálta megrúgni a pincért, de nem érte el. Végül az étteremben dolgozó alkalmazottak a konyhába menekítették a  kollégájukat. A feleség kifelé menet még a földre borította és összetörte a terítéket – írja a lap.

 Az ügyészség garázdaság vétségével vádolja a házaspárt, 150 ezres pénzbüntetést kaphatnak. A police.hu közzétette, hogy nézett ki a pincér inge a támadás után.

halászlé

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top