nlc.hu
Életmód

Videók, amikért érdemes TikTokozni

64 éves, imádnivalóan gyermeki humorú, és eltáncolja nekünk az olasz tésztákat

Jane Mckennan bemutatkozásában egyszerűen csak ennyi áll: „azért vagyok itt, hogy szórakoztassak és én is szórakozzak”. És nagyon jól csinálja.
@the_devon_maid Instagram

A 64 éves Jane Mckennan hivatását tekintve dadus, a magánéletében boldog és egyedülálló, és maga is csodálkozik azon, hogy felfutott a csatornája az elmúlt fél évben. The Devon Maid néven találjuk meg a videóit, amiken különösebb tánctudás nélkül lényegül át különböző szerepekbe, és nem lehet rajta nem mosolyogni.

Mint ő maga is elmondja, sikerének titka valószínűleg az, hogy ebben a korban csak kevesen vállalják be azt az önfeledt, gyerekes humort, aminek ő az önkéntes képviselője. Életkorát nem tartja aggályosnak ahhoz, hogy egy Converse tornacipőben kánkánozva mutassa be, hogyan járna szerinte egy tortellini.

@the_devonmaid

#spices #herbs #blackpepper #paprika #bayleaf #garlic #chilli #comedy #fyp #cinnamon

♬ i dont even like phonk songs – mais

 

Mint minden rendes szakácsnak és gasztrotartalom-gyártónak, neki is meggyűlt már a baja a vegánokkal. Egyik videójában egy filléres Peppa malac-jelmezt öltött magára – amit eredetileg az általa gondozott gyerekeknek vásárolt –, hogy abban süssön bacont.

A vegánok körében felháborodást keltő videó mintegy 1,5 millió nézőt szórakoztatott. Ő így mesélt róla:

„Mindig lesz olyan, aki utálni fog. Egy vegán csinált rólam egy ellenvideót, amiben elmondta: egyáltalán nem vicces, ha gúnyt űznek abból, hogy disznókat gyilkolnak meg az ételért. De az én videóm nem a disznókkal szembeni kegyetlenségről szólt, a gáz sem volt bekapcsolva a serpenyő alatt. Csak azért volt vicces, mert egy olyan korú nő, mint én, egy Peppa malac-gyerekjelmezben bohóckodott.”

 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jane McKennan (@the_devon_maid) által megosztott bejegyzés

Jane tényleg maga a nagybetűs szabadság. Poénkodik az életkorával, szingliségével, vicces videót készített arról, hogy 64 évesen sugar daddyt keres.

 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jane McKennan (@the_devon_maid) által megosztott bejegyzés

Édesanyja, a 90 éves Margret is szerepelt néhány táncos videójában, amiről Jane így nyilatkozott: „Azt hiszem, nagyon tetszik neki. Minden barátjának elmeséli.”

Jó mulatást Jane videóihoz, amelyek a TikTok– és Instagram-oldalán is elérhetők. Sok ilyen életfelfogású nyugdíjast kívánunk itthonra is!

Forrás

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top