nlc.hu
Életmód

Bebe őszintén vallott párkapcsolatáról

Bebe és barátnője őszintén vallottak hullámvölgyekkel teli kapcsolatukról

Még segítséget is kértek, hogy megoldják problémáikat.

Abebe Dániel, azaz Bebe és kedvese, Tóth Boglárka évek óta alkotnak egy párt, és korábban már a gyermekvállalás is szóba került. Azonban a kapcsolatuk, ahogy a legtöbb, megélt pár hullámvölgyet, mégis úgy döntöttek, egymás mellett maradnak. 

Bebe és Bogi

Bebe és Bogi a Mokkában

Mi annak a hívei vagyunk, hogy beszélünk a problémáról, mint mindenki másnak, vannak csúcspontjai és inkább hullámvölgyes időszakai az ember életének. Mi is túl vagyunk ezen. Inkább azt tartom pozitívnak, hogy mi ezen túl jutottunk és azt mondtuk, tovább fejlődve szeretnénk fejlődni ezen az úton és azóta is csattogunk tovább – magyarázta Bebe majd barátnője is kiegészítette. – Másfél évről beszélünk, ami se veled, se nélküled időszak volt. Szerintem nagyon sok tapasztalás ért minket ez időszak alatt, nyilván ebből tanultunk, fejlődtünk, külön-külön is. Azt gondolom, hogy ha két ember összetartozik, akkor bármit is hozzon az élet, kikötnek egymás mellett és nálunk abszolút ez volt. Jöjjön bármilyen vihar, nehézség, mind a ketten azt érezzük, hogy együtt van dolgunk.

Végül Bebéék párterapeuta segítségét is kérték, most pedig biztosan állítják, megtanulták egymást helyesen szeretni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top