nlc.hu
Életmód

Frohner Fecó nem melegítené fel a káposztát

Frohner Fecó: „Az exeim nagy százalékával jó viszonyt ápolok”

A fodrásznak markáns véleménye van arról, jó ötlet-e összejönni korábbi szerelmünkkel.

Frohner Fecó és Bebe voltak a Reggeli vendégei, ahol arról vitáztak, érdemes-e felmelegíteni a káposztát. Bebe egyértelműen amellett érvelt, hogy újra lehet kezdeni korábbi kapcsolatokat. Ez nem meglepő, hiszen kedvesével többször is szakítottak már és korábban is bevallotta, az övék egy se veled, se nélküled kapcsolat. 

Frohner Fecó

Frohner Fecó (Fotó: Instagram)

Frohner Fecó viszont ezzel nem értett egyet. „Az exeim nagy százalékával tartom a kapcsolatot, jó viszonyt ápolok velük. Összességében viszont nagyon fontos, hogy az idő mindent megszépít és másként látjuk a dolgokat. Az elején, amikor összejön egy pár, egy idealizált képet fest a másikra, képes felruházni olyan dolgokkal, amikben végül csalódik. Ezt kell realizálnunk, hogy abban az illetőben csalódunk vagy az idealizált képben. Nagyon kell az embereknek figyelni arra, hogy a valódi embert szeressük meg, de inkább ebbe a képbe szeretünk bele, amikor pedig jön a szakítás, akkor megint eszünkbe jut, hogy az elején mennyire szerettük a másikat és megint azt akarjuk viszont” – magyarázta a sztárfodrász, aki azt is hozzátette, nagyon hálás korábbi barátnőinek, de jelenleg úgy érzi, nem tudná egyikkel sem újra kezdeni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top