nlc.hu
TV-sztárok

Bebe és párja már többször szakítottak

Bebe és párja már többször szakítottak: „Se veled, se nélküled kapcsolat a miénk”

Négy éve jöttek össze, ám a kapcsolatuk egy folyamatos hullámvölgy.

Bebe és párja kisebb-nagyobb megszakításokkal négy éve alkotnak egy párt, a kapcsolatuk azonban egy folyamatos hullámvölgy. Tavaly ősszel még arról vallott, hogy nagyon magányos, most pedig elárulta, hogy újra összejöttek a szerelmével.

Bebe

Fotó: Olajos Piroska

„Jól vagyunk. Nem tudok rosszat mondani. Túl vagyunk a házfelújításon, és jó, hogy végre nyugi van. Túl szép minden, hogy igaz legyen… – kezdte a Blikknek az énekes. – Négy éve vagyunk együtt, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Ezek azért többnyire néhány hetes szünetek voltak csak, amolyan se veled, se nélküled kapcsolat a miénk, de most nyugodt időszakot élünk. Azt gondolom, az ember mindig tanul a hibáiból.

Arról is beszélt, hogy mivel telnek a napjai mostanában. „Szokták mondani, a jó pap holtig tanul, ezért tavaly elvégeztem egy kétéves sulit, és most videóvágással foglalkozom. Nagy szerelmem ez, mindig is érdekelt. Emellett hamarosan egy tévéműsorban is felbukkanok, és a Melody Maker formációval dolgozom együtt. Ez egy show-koncert zenekar, hamarosan meglepetésekkel is jelentkezünk. Fellépésekből sincs hiány, tényleg minden a legnagyobb rendben” – részletezte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top