nlc.hu
Sztárok

Frohner Fecó az egyéjszakás kalandokról

Frohner Fecó: „Volt, hogy egy hölgy odajött hozzám, és nekem szegezte a kérdést, szeretnék-e vele szexelni”

Korábban igen-t is mondott volna egy ilyen felajánlásra.

Ma a Reggeli stúdiójában Frohner Fecó és Szalay Bence vendégeskedtek, a két műsorvezetővel, Papp Gergővel és Miller Dáviddal azon vitáztak, jó ötlet-e az első randin ágyba bújni a partnerünkkel. 

Frohner Fecó

Frohner Fecó a Reggeliben

Bence annak a pártján áll, hogy semmi gond nincs azzal, ha valakiket már az első randevún magával ragad a szenvedély. Pár évvel ezelőtt Fecó is így vélekedett volna, azonban elmondása szerint ma már nem csinál ilyet. Úgy gondolja, a mai fiatalság nem tudja kellőképpen értékelni a saját testét.

„Azt vettem észre, a fiatalabb generáció könnyedén teszi meg ezt, nem tudja a saját testét értékelni. Van egy sztorim is: egy hónapja egy koncertről kijőve egy hölgy odajött hozzám, és egyből nekem szegezte a kérdést, szeretnék-e vele szexelni. És mondtam, hogy az nagyon szomorú, ha a mai fiatal lányok annyira kevésnek érzik a testüket, hogy egy vadidegen embertől ilyet kérdeznek. Ha tíz éve tőlem ezt megkérdezitek, azt mondom, persze, simán, jöhet! Ma már olyan szinten vagyok gondolkodásban, hogy komolyabb dolgokat erőltetek” – a sztárfodrász hozzátette, szerinte a fiatalok szexuális élete is merőben más, mint régen: úgy veszi észre, ma már a pornón szocializálódnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top