nlc.hu
Sztárok

Sejtelmes üzenetet küldött Frohner Fecó

„Én csak egy hölgynek az írását várom” – sejtelmesen üzent Frohner Fecó

Vajon ez a beszólás Szabó Zsófinak szólt?

Frohner Fecó második helyen végzett a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban. Hazatérése óta először szerepelt kamerák előtt. Most a Reggeli vendégeként mesélt a múltjáról, ugyanis a sztárfodrász régen profi futballistának készült. 

Frohner Fecó

Frohner Fecó a Reggeliben

Emellett szóba jött a dzsungel is és az, mennyi hódolója van azóta Fecónak. 

„Egy úriember ilyenről nem beszél – kezdte Fecó, majd azért kicsit belement a részletekbe is. – Őszintén szólva kellett egy-két hét, amíg akklimatizálódtam a környezethez, mondjuk így, hogy visszaérkeztem, de mindig eszembe jutnak emlékek, hogy mekkora tapasztalat volt és milyen boldog pillanatokat éltem ott át. A lányokra visszatérve, írogatnak, igen, nagyon kedvesek, aranyosak. Hát én csak egy hölgynek az írását várom” – jegyezte meg egy kacsintás kíséretében a fodrász, amit tisztázott is, hogy nem Papp Gergőnek szólt. 

Nem ez az első alkalom, amikor a Reggeliben Fecó Szabó Zsófival flörtöl, legutóbb amikor ott járt, felajánlotta a műsorvezetőnek, van egy módja, hogy fecskében láthassa őt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top