nlc.hu
Életmód

Bebe súlyos karambolja

Frontális balesetéről vallott Bebe – másfél évbe telt, míg újra járni tudott

Egy eddig sosem hallott sztorit osztott meg az énekes.

Frontálisan csapódott egy kamionba Bebe (Abbe Dániel), még főiskolás korában szenvedett súlyos balesetet. Minderről a Palikék világa By Manna műsorában beszélt először – írja a Bors.

Bebe

Bebe majdnem belehalt az autóbalesetbe – Forrás: Szóló / Palikék világa by Manna / YouTube – videó

Elmondása szerint az egyik barátja mellé szállt be az autóba, az úton azonban megcsúsztak a havon és frontálisan ütköztek egy kamionnal. “Mázlim volt, azt kell mondjam, hogy az égiek figyelnek rám” – jegyezte meg az énekes, aki bevallotta: ezt követően élete legnehezebb életszakasza kezdődött.

Másfél évig tartott, mire abban a formában, ahogy most vagyok, járni tudtam. Több operáción estem át” – mesélte Bebe, aki elárulta: azóta nem ül be más mellé. Ha fellépésre mennek, akkor is rendszerint ő vezet. “Nem szeretem a kontrollt kiengedni a kezemből” – indokolta.

A 47 éves énekes amúgy nemrég arról beszélt, hogy már készen áll a családalapításra, nagyon szeretne már gyereket. “Már abban a korban vagyok, hogy jó lenne család, de a vektorok nem abba az irányba mutatnak. Én nagyon szeretnék családot, gyerekeket” – vallotta be Bebe, aki bár jelenleg szingli, hisz abban, hogy még megtalálja az igazit, akivel az álma is valóra válhat, hogy édesapa legyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top