nlc.hu
Életmód

Világ legnagyobb lábú nője

Ekkora cipőt hord a világ legnagyobb lábú nője

A testmagassága sem átlagos, de lábméretével világrekordot döntött.
Női cipők

A Texasban élő nő, aki hivatalosan is a világ legnagyobb lábán él, kevés híján 206 cm magas, lábfeje pedig csaknem 34 cm hosszú.

Az ilyen nagyra nőtt emberek számára meglehetősen nagy gondot okoz a ruhavásárlás, de a lábbelik beszerzése sem megy könnyen. Tanya Herbert, a női lábrekorder 52-es méretű cipőt hord, amit nem talál meg akármelyik cipőboltban. Márkától függ, hogy pontosan mekkora lábbelit választ, nem ritka, hogy csak a férfiosztályon talál megfelelő méretű cipőt.

Ahogy az upi.com-nak elmondta, legtöbbször az interneten talál magának lábbelit, mert a boltokban szinte sosem tartanak ilyen méretű darabokat. A különböző fórumokon és közösségi oldalakon összebarátkozott több, hasonló problémával küzdő nővel, akiktől remek tippeket kapott ahhoz, hogy ne mindig férfi cipőben kelljen járnia.

Amikor találok nagyobb méretű cipőket, egyszerre több párat is veszek, aztán itthon több praktikát is bevetek, hogy kinyújtsam és kiszélesítsem azokat, hogy jobban illeszkedjenek a lábamra” – mondta a világrekorder.

Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top