nlc.hu
Életmód

Elit amerikai katonák

Az amerikai elit egység katonái keveredtek verekedésbe egy budapesti szórakozóhelyen

Nem tudták megfékezni a biztonságiak sem a katonákat.

Az Akácfa utcai, Instant-Fogas nevű szórakozóhelyen a NATO kötelékében Magyarországon tartózkodó amerikai elit egység katonái keveredtek szóváltásba más – szintén külföldi – vendégekkel, majd jókora verekedés kezdődött – írja a Blikk. A portál a Metropol információira hivatkozva azt írja, a biztonságiak próbálták megfékezni a katonákat, de esélyük sem volt. Végül rendőrök vetettek véget a balhénak, el is vitték a katonákat.

A rendőrség a történtekkel kapcsolatos kérdésekre nem válaszolt, a Központi Nyomozó Főügyészség pedig annyit közölt, hogy az ügyben minősített garázdaság bűntette miatt a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészségen van folyamatban nyomozás. Az ügyben gyanúsítotti kihallgatás nem történt, és személyi szabadságot érintő kényszerintézkedés elrendelésére sem került sor, és súlyos sérülésben sem szenved senki.

Egy háziorvos nemrég ügyeletben keveredett verekedésbe egy házaspárral, akik rátámadtak. Ő ugyan csak védeni akarta magát, így is megszűnt az állása. 

Rendőrautó piros-kék szirénája éjszaka

Katonák verekedtek Budapesten (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top