nlc.hu
Életmód
Ezt a párt nem érdekli a magasságkülönbség

Beszólogatnak a párnak, de nem érdekli őket a magasságkülönbség

A Tinderen akadt egymásra az a pár, akik között nem kevés a magasságkülönbség. De őket ez egyáltalán nem érdekli.
szerelmes pár

Amikor a 150 cm magas Brooke Dostillo egy kosárlabdázóval ismerkedett meg a Tinderen, tudta, hogy a férfi magas lesz – de arra nem volt felkészülve, hogy milyen óriási lesz köztük a magasságkülönbség.

A 26 éves Brooke így nyilatkozott: „Tudtam, hogy kosárlabdacsapatban van, de nem tudtam, hogy valójában milyen magas, és ő sem tudta, hogy én milyen alacsony vagyok” – mondta, hozzátéve: „Nehéz elképzelni, amíg nem látod a saját szemeddel”

Számomra amúgy is mindenki magas, Dylan pedig mindenkit kicsinek tart.

– fejtette ki a Metrónak. Brooke és Dylan az egyetem alatt ismerkedtek meg a Tinder nevű társkereső alkalmazáson, így a személyes találkozásig nem is vették észre a magasságkülönbséget. Ekkor derült ki, hogy bár Dylan, aki majdnem 190  cm magas, és közte látványos a magasságkülönbség.

Amikor eljött az ideje, hogy bemutassák egymást a családjuknak, figyelmeztették szeretteiket. A családtagok imádják őket, de ezzel együtt kapnak keresetlen kommenteket a szűk és tágabb környezetüktől. Ezért a pár úgy döntött, hogy a közösségi médiában dokumentálják az életüket, megmutatva az együttlétük mindennapi valóságát. Brooke nem gondolta volna, hogy ennyire népszerűvé váltak az interneten.

„Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen nagyot fog szólni, mindig viccelődtem azzal, hogy felrobbanhatunk az interneten, de Dylan nem hitt nekem” – mondta, hozzátéve, szokni kellett a beszólásokat, amiből nem volt hiány:
Eléggé laza, hozzászokott ahhoz, hogy az emberektől megjegyzéseket kap, de én nem voltam hozzászokva, így az, hogy ilyen megjegyzéseket kapok, számomra újdonság, amihez alkalmazkodnom kellett”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top