nlc.hu
Egészség

Rekorder magasságkülönbség a házaspár tagjai között

Guinness-rekordot ért a házaspár óriási magasságkülönbsége

Az amerikai páré a magasságkülönbségi világrekord az azonos nemű házaspárok női kategóriájában.
Christie Chandler és partnere, Senecca Corsetti, akik között 85 centiméter a magasságkülönbség, ezzel övék a magasságkülönbségi világrekord az azonos nemű házaspárok női kategóriájában

Egy Utah állambeli házaspár két tagja között 85 centiméter a magasságkülönbség, amivel kiérdemelték a Guinness-rekordot az azonos nemű házaspárok női kategóriájában.

Christie Chandler 182 centiméter magas, partnere, Senecca Corsetti pedig 97 centiméteres. Corsetti a csontok és a porcok fejlődését érintő disztrófiás diszplázia következtében törpenövésű.

A pár ugyanabban az iskolában tanított, ott ismerkedtek meg, majd 2021-ben összeházasodtak. „Már korábban is viccelődtünk azzal, hogy közöttünk van a legnagyobb magasságkülönbség a világon, de sosem gondoltuk komolyan a dolgot” – mesélte Corsetti. A rekordra csak azután pályáztak, hogy Chandler olvasott a különböző nemű házaspárok közötti magasságkülönbségi csúcsról.

A pár azt reméli, hogy a Guinness-rekordjuk másokat is arra ösztönöz, hogy elfogadják a különbözőségeket.

A nagy magasságkülönbség nem is annyira ritka a házaspároknál, íme 5 sztárpár, akik extra magasságkülönbséggel is boldogok.

(UPI)

(Kiemelt kép: YouTube/Guinness World Records)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top