nlc.hu
Életmód

Nem számíthatnak hosszú életre a szteroidos kondisok

Egy ismert fitnesz influencer szerint aki szteroidokat használ, az ne számítson hosszú életre

A YouTuber szerint ha a 45 éves kort elérik a szteroidos kondisok, az már nagy szó.
Nő az edzőteremben

Egy nemzetközileg ismert fitnesz influencer felfedte, hogy a szteroidokat szedő testépítők már akkor is szerencsésnek mondhatják magukat, ha megélik az ötvenet – írta meg a LadBible.

More Plates More Dates Derek, aki több mint 1,63 millió feliratkozót gyűjtött össze a csatornáján, nemrég leült Chris Williamson podcastjába, ahol a testépítésről beszélgettek.

A fitneszoktató és vállalkozó szerint a testépítők szerencsések, ha 45 éves korukig élnek, ha már fiatal felnőttkoruk óta szteroidokat használnak.

Általánosságban azt mondanám, hogy ha a nyílt testépítést teljes erőbedobással nyomod, akkor szerencsés lehetsz, ha 45 évet élsz” – mondta Derek.

Az influencer hozzátette, hogy az állandó fogyás-tömegnövelés és a túlzott edzés rendkívül megterhelő a szervezet számára. Derek azt sem bírja, ha valaki hazudik a szteroid használatról – nemrég a Májkirály néven elhíresült, a paleolit étrendhez hasonló diétát folytató testépítőt leplezte le.

Derek szerint az influencer megtévesztette a nyilvánosságot azzal, hogy azt állította, hogy a kimagasló fizikumát nyers belsőségek elfogyasztásával érte el.

A májkirály – akinek igazi neve Brian Johnson – által készített bocsánatkérő videó, amelyet a hónap elején tett közzé, elárulta, hogy az évek során nem volt teljesen őszinte a közönségével.

„Igen, szedtem szteroidokat, és igen,a mai napig is szedem őket, de ezt egy képzett orvos felügyeli” – nyilatkozta, hozzátéve, hogy a Májkirály egy olyan alteregója, akivel az ősi, belsőség és nyers étel alapú étrendet népszerűsíti.

Johnson vallomása felháborította a netezőket, sokan azzal vádolták, hogy nem volt őszinte a bocsánatkérése.

Egy személy azt írta: „Haha, imádom, ahogy megpróbálja igazolni a megtévesztését azzal, hogy az öngyilkosság és a depresszió elleni küzdelemként írja le. Ahelyett, hogy teljesen beismerné a hibáját. Egyáltalán nem igazi bocsánatkérés.”

„Ez a legviccesebb bocsánatkérés, amit eddig láttam, és még póló nélkül adja elő, LMFAO.” – tette hozzá egy másik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top