nlc.hu
Életmód

Frappáns megoldás a munkára

A 27 éves Karly álmai munkahelyére frappáns módon jelentkezett

A legtöbben online jelentkeznek álmaik munkahelyére, de Karly Pavlinac Blackburn az ősi mondásból merített ihletet: „van, akinek a szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út”.

A 27 éves Karly Pavlinac Blackburn nagy álma, hogy a Nike-nál dolgozzon. Tudta, hogy jelenleg nincs felvétel, de mindenképp szerette volna megpróbálni a bejutást. Tudomására jutott, hogy a cég egy bulit szervez, amire egy tortát csináltatott, nem is akármilyet: a saját önéletrajzát nyomtatta rá a tortára. Talált egy szállító céget is, akinek embere megígérte a fiatalnak, hogy mindent megtesz, hogy eljuttassa a tortát az illetékesekhez.

Állásra jelentkezés tortával

(Fotó: Getty Images/Doug van Kampen, van Kampen Photography)

Blackburn nem tudja, hogy mi lesz a torta-önéletrajz sorsa, de valami pozitív jött ki az ötlet megvalósításából. “Függetlenül attól, hogy kapok-e munkát a Nike-nál, a legjobb dolog, amit aznap hallottam, azt Denise (a kiszállító) mondta: „Te inspiráltál. Anya vagyok, és belefáradtam a kiszállításba. Tudom, hogy több képességem és képzettségem van ahhoz, hogy valami jobbat csináljak”.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top