nlc.hu
Életmód
Már 41 erőszakos cselekmény áll a részeges nő bűnlistáján

Babaváró partinak indult, rendőrverés lett belőle

Egy hónapra eltiltották az ivástól azt a nőt, aki tönkretette húga különleges pillanatát.

A 36 éves Sara Cox megúszta a börtönt, pedig jó pár erőszakos cselekedet szerepel a számláján. Október 16-án villásreggelin volt a Chesterben található Frankie’s Barban, ahol a nővére babaváróját ünnepelték, ám a kedves esemény eldurvult, miután egy ponton túl nem szolgáltak fel Sarának több alkoholt.

Két rendőr áll egymás mellett.

Fotó: Getty Images (A kép csak illusztráció)

Állítása szerint akkor durrant el az agya, amikor szó szerint kidobták a bárból, és az arcán landolt, majd a járókelők kinevették. Ekkor elvesztette az önuralmát, és többször nekiment a Frankie’s ajtajának, amelynek az üvege nem bírta a támadást, és berepedt. A kiérkező rendőrök sem tudták megnyugtatni a megvadult nőt, aki káromkodott, homofób dolgokat vágott a fejükhöz, és megharapta őket. Amikor az erősítés megérkezett, hasba rúgta Lloyd-Richards rendőrtisztet, miközben az megpróbálta letartóztatni, majd azt mondta egy másik rendőrnek, hogy öt perc múlva őt is megveri.

Végül, annak ellenére, hogy korábban többször is erőszakoskodott ittasan, nem kellett börtönbe vonulnia, 100 óra fizetetlen munka elvégzésére kötelezték, és elrendelték, hogy 35 napig – beleértve a karácsonyi időszakot is – józan maradjon.

Nem ez volt az első eset, hogy tönkretette a nővére programját, 2018-ban a testvére esküvőjén 10 órán át ivott, majd megtámadott két rendőrt, majd megpróbálta összetörni a járőrkocsijukat. Végül paprikaspray-vel kellett megfékezni. Egy másik alkalommal megpofozott egy taxisofőrt, miközben rasszista szidalmakkal illette.

Cox, aki ezidáig 41 bűncselekményt követett el, köztük faji alapon elkövetett zaklatást és rongálást, legutóbb azt állította, hogy elborzadt attól, miket tett.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top