nlc.hu
Életmód

Punciruhával népszerűsíti az intimitást ez a nő

Imád vaginának öltözni ez a lány, hogy magabiztosabbá tegye a nőket

Sara Reardon egészségtréner és intimtorna oktató, aki a rendelőjén kívül is fontosnak tartja az intimitás népszerűségét. Különleges jelmezével bátorítja arra a nőket, hogy szeressék a puncijukat.
punciruhas no

Sara misszióját a Vagina Whisperer weboldalon és Insta-oldlaon teljesíti ki, ahol a nők nemcsak új információkhoz juthatnak az intim testrészükkel és a szexualitással kapcsolatban, hanem egy jó adag magabiztosságra is szert tehetnek.

Tanulmányai, majd munkája során is megbizonyosodott róla, mennyire keveset tudnak a nők a saját testükről, pedig a medencefenék izmainak elhanyagolása többek között olyan nehezen visszafordítható problémákat okozhat, mint a székrekedés vagy az inkontinencia. 

Elmondta, hogy a páciensei kezdetben mindannyian félelemmel és szégyenérzettel telve beszéltek neki a gondjaikról, amin mindenképpen változtatni szeretne. Fejébe vette, hogy megmutatja a nőknek, hogy gátlások nélkül beszélhetnek az intim testrészeikről, akár panaszaikat szeretnék feltárni, akár pozitív élményeiket szeretnék megosztani másokkal.

Hogy ne csak azok kapjanak Saratól önbizalom-löketet, akik hozzá közel laknak, a világhálón is rendszeresen bejelentkezik. Kezdetben a szülés utáni regenerálódásra koncentrált, ma azonban minden intim témával szívesen foglalkozik.

Számára nagyon fontos, hogy a nők nyíltan felvállalják a kérdéseiket, és soha ne érezzenek szégyent akkor, ha az intim testrészeikről vagy a szexuális életükről beszélnek. „Ez ugyanúgy a női test része, mint a váll, a lábfej vagy a térd” – hangsúlyozza, majd hozzáteszi, hogy mégsem megy olyan egyszerűen a csevegés a nemi szervekről, mint a fent említett testtájakról.

Sara videói rövid idő alatt hatalmas népszerűségre tettek szert: majdnem félmillióan jeleztek neki vissza, hogy szeretnének többet tudni a medencefenékről, a hüvelyről és a szeméremtestről, máshol azonban nem igazán lehet ilyen nyíltan beszélni ezekről az intim testrészekről.

Fotó: Instagram pillanatkép

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top