nlc.hu
Életmód

Így fogyott le Hajdu Steve

Sok bántást kap Hajdu Steve, amiért lefogyott

Hajdu Steve, A mi kis falunk színésze főzni érkezett az RTL Reggeli stúdiójába, ahol sok más mellett nagy fogyásáról is mesélt.
Hajdu Steve fogyása után

Elmondta, hogy teljes életmódváltásba fogott, amihez az adta meg neki az utolsó löketet, hogy a cukorbetegség jeleit tapasztalta magán.

Ennek már 5 éve, kitartásának köszönhetően pedig Steve jó pár kilótól megszabadult. A színész úgy érzi, fontos lépést tett az egészségéért azzal, hogy átalakította az étkezési szokásait, a nézők azonban sokszor teszik fel neki aggódva a kérdést, hogy valami baja van-e, mert úgy vélik, hogy Steve többet fogyott a kelleténél.

Hajdu Steve, aki nagyon szeret főzni, beszámolt arról is, hogy bár egészségesen étkezik, táplálkozása cseppet sem egyhangú, nagyon szereti a nemzetközi konyha ételeit, leginkább az indiai és a mexikói fogásokért lelkesedik a fűszerezés miatt. Fogyása kapcsán elmondta, nem esik jól neki, hogy mindenkinek a leadott kilói jutnak eszébe, amikor meglátják, ahogy az sem, hogy a beszélgetés közben is mindig arra terelődik a szó, hogy miért szabadult meg ilyen nagy súlytól.

Fotó: RTL Reggeli

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top