nlc.hu
Életmód

Hajdu Steve véleménye Tóth Gabiék válásáról

Hajdu Steve Tóth Gabiról: „Azt hittem, ő egy keresztény asszony, aki a férje mellett marad élete végéig”

Mindenkinek megvan a véleménye erről az ügyről.

A nyár talán legmegdöbbentőbb híre volt, amikor Krausz Gábor bejelentette, hat év után elválnak Tóth Gabival. A sztárpár válása a mai napig központi téma, és valószínűleg kevés olyan ember van az országban, akinek ne lenne meg a véleménye róla, úgy is, hogy a részleteket csak maguk a résztvevők tudják pontosan. 

Hajdu Steve

Hajdu Steve a Reggeliben

Ma a Reggeli vendégeiként Hajdu Steve, Lakatos Márk és Vályi István sorra mentek a nyár legmegrázóbb hírein és egyértelműen első helyre tették Gabiék válását. Steve szinte sokkos állapotban kezdte megfogalmazni gondolatait. 

„Én teljesen megdöbbentem a Tóth Gabin. Én azt hittem, ő egy keresztény asszony, aki a férje mellett marad élete végéig, ásó, kapa és egy nagyharang fogja elválasztani – magyarázta a színész, akit Nádai Anikó egészített ki azzal, talán azért volt sokak számára meglepő Gabiék válása, mert nem tudta róluk senki, hogy vannak problémáik. – Közben azon gondolkodtam, hogy a szerelem bárhova bekopoghat, akár váratlanul is. A Gabi azt kérte, ne foglalkozzunk ezzel az üggyel, senki, hagyják békén… De ha azzal foglalkozunk, amikor boldog valaki, és azt közszemlére tesszük, akkor nem menekülhetünk el, amikor negatív dolgok érnek.”

A színész elismerte, ennek a történetnek lehetne tekinteni egy olyanfajta pozitív oldalát is, amiben valaki vállalta, hogy otthagyja régi életét és egy új, boldog élet felé megy. Szerinte ilyen szempontból az énekesnő akár példakép is lehetne.

Lakatos Márk inkább azt fejtegette, a gond ott van, hogy Gabi ezzel a tettével mennyire hiteltelenné vált azzal kapcsolatban, amit korábban közvetített a rajongói felé. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top