nlc.hu
Életmód

Csuti és új párja nyaralnak

Sokáig rejtegette Csuti, de most megmutatta a jóval fiatalabb párját

Közös fotón Csuti és a 26 éves, új szerelme.

Az elmúlt év végén indultak be a találgatások azzal kapcsolatban, hogy Szabó András Csutinak új párja lehet. Hamar kiderült, hogy a lány több mint 10 évvel fiatalabb nála. Új kedvesét sokáig óvta is a nyilvánosság elől, azért csak keveset mesélt róla, és fotókon sem osztotta meg, csupán két alkalommal volt a párja keze látható. Legalábbis eddig.

A szemfüles rajongók hamar kiderítették, hogy a lányt Biankának hívják és 26 éves. Nemrég azt is bejelentette a pár, hogy hamarosan elutaznak a festői Dominikára tíz napra.

„Alapvetően ez az egész utazás a mi kapcsolatunknak, a mi szerelmünknek egyfajta megkoronázása. Szerintem fontos, hogy ahogy épül a kapcsolatunk, egyre több olyan programmal töltsük meg, ahol minél többet tapasztalunk a másikról” – jegyezte meg akkor.

Csuti Instagram-oldaláról kiderült, hogy már meg is érkeztek Dominikára, ahol együtt élvezik a napsütést, illetve a pihenést. Annyi biztos, hogy kellően kihasználják a minőségi időt, amit eltölthetnek kettesben! Csuti a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában először osztott meg az új szerelmével közös fotót, amelyen jól látható, mennyire boldog a 26 éves lány mellett – írja a Blikk.

Szabó András Csuti

Csuti a Mokkában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top