nlc.hu
Életmód

Sztárban Sztár: Kylie Minogue lesz Kiss Ernő Zsoltból

Nőt csinálnak Kiss Ernő Zsoltból a Sztárban Sztár-ban: „Ki fogom rakni a melleket”

Vasárnap kiderül, mennyire sikerült nővé változnia a színésznek.

Kylie Minogue bőrébe bújik Kiss Ernő Zsolt a Sztárban Sztár 3. élő-adásában. A 39 éves színész elárulta a Mokkában, hogy a színházi tapasztalatai ezúttal cserben hagyták, ezért a családjához fordult tanácsért a felkészüléshez.

Kiss Ernő Zsolt,

Kiss Ernő Zsolt egy Kylie Minogue-produkcióval áll majd színpadra – Forrás: TV2 /  Mokka – videó

Életemben nem voltam még nő, se színpadon, se otthon. Nyilván ez egy nagyon kemény feladat, de mindannyiunk számára előbb-utóbb eljön az a feladat, hogy bele kell bújni egy másik nem karakterébe. (…) Egy olyan feladat, amit meg kell tudni ugrani. Nem tartani kell tőle, hanem megpróbálni kihozni belőle a maximumot. És nem feltétlenül a vices oldalát megfogni, hanem nőiességet belerakni” – magyarázta az Ázsia Expresszben is bizonyító színész.

Elárulta, hogy odahaza nagyon sokat segít neki a felesége, Darinka és a kislánya: “Tegnap is kaptam egy-két olyan instrukciót, hogy mire figyeljek mindenképpen. A legfontosabb az volt, azt mondta Darinka, hogy a ‘Cicit ki mindig!’ (meg is mutatva, hogy domborítani fog rendesen – szerk.) Mert, hogy azt mutatni kell mindig, az hozzátartozik a nőiességhez“.

Kiss Ernő Zsolt bevallotta, a legnehezebb feladat számára a hang: “Férfiként női hangot utánozni az tényleg egy nagy feladat. Ráadásul Kylie-nak kislányos, csengő hangja van, azt férfiként, a bariton tónusomból kihozni az egy óriási feladat. A mozgás meg a másik része. Nagyon sokat néztem a klipet, próbálok otthon is tanácsot kérni Darinkáéktól. Szerintem a mozgásban lehet hozni olyasmit, mintha női mozgás lenne, de nyilván nem lehet perfekt nő lenni“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top