nlc.hu
Életmód

Halastyák Fanni nem kímélte kritizálóit

„Kinőttem már abból, hogy miattatok érezzem magam szarul” – Nemazalány beszólt a rosszakaróinak

Kemény szavakat intézett a kritizálókhoz.

Halastyák Fanni, művésznevén Nemazalány két hete veszi sikeresen a Sztárban Sztár kihívásait. Ugyan az első adásban a zsűrik neki adták a legkevesebb pontot, a nézők abszolút középmezőnybe szavazták, így múlt vasárnap már magabiztosabban állt a színpadon. 

Nemazalány

Nemazalány (Fotó: TV2)

Fanni a minap egy rendkívül őszinte posztot tett közzé Instagram-oldalán, amelyben először megköszönte a támogatást a rajongóinak, majd komolyabb hangvételre váltott.

„Nehéz egy önbizalomhiányos embernek csak így hirtelen kilépni a komfortzónájából, és produkálni valami mást, valami olyat, amit még sosem csinált, ezért nem is voltam megelégedve az első produkciómmal, hiszen a félelmem és az önbizalomhiány győzött… Viszont amikor megláttam, hogy ti hisztek bennem, akkor elkezdtem én is hinni magamban, és tudom, hogy hétről hétre fejlődni fogok – kezdte Nemazalány, majd a kritizálókhoz is volt pár szava. – A rosszakaróimnak és az otthon ülő, unintelligenciával megáldott kommentelőknek pedig csak annyit szeretnék üzenni, hogy abszolút kinőttem már abból, hogy miattatok érezzem magam szarul.. De tényleg! Nyomjátok nyugodtan, de nem igazán bántja a lelkemet. Én sok sikert kívánok nektek az életben! Minden olyan ember aki építő jellegű kritikával próbál ellátni, örömmel fogadom, de ha buta vagy, akkor sajnos nem is látom, amit írsz, mert én abszolút a szellemi párbajban hiszek. Csak tudjátok, valakivel nem lehet és nem is érdemes harcba szállni, főleg ha nincs fegyvere.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top