nlc.hu
Sztárok

Lékai-Kiss Ramóna élő adásban mondta meg a magáét

Lékai-Kiss Ramóna élő adásban: „Ha nem tetszik, akkor ne nézd, leszarom”

Mindenkinek megvolt a véleménye erről a dologról.

Vasárnap este elstartolt a Sztárban Sztár 9. évada, melyben Nemazalány, azaz Halastyák Fanni Tóth Andit alakította. Nem kapott egyszerű feladatot Fanni, és nemcsak azért, mert Andi is a zsűritagok között volt, hanem az ítészek szerint a Néztek című számnak nem az előadása a legfontosabb, hanem a mondanivalója. Ezt fejtette ki hosszasan Lékai-Kiss Ramóna is, aki a saját érzéseit is belevitte az ítéletébe. 

Lékai-Kiss Ramóna

Lékai-Kiss Ramóna – Sztárban Sztár

„Ez egy olyan nóta, amit ha bárhogy is jön ki a színpadra és ad elő, a legfontosabb a mondanivalója. Az, ami az egész lényünket és jelenünket jellemzi, hogy attól, hogy te képernyőre, színpadra kerülsz, bánthatnak, nem bánthatnak. Nem bánthatnak és te is pontosan tudod, attól, hogy te ismert vagy és megmutatod az életednek egy részét, attól nem jogosítasz fel másokat arra, hogy bántsanak téged. Ez a dal erről szól és egyetlen mondat, ha nem tetszik, akkor ne nézzed. Nekem tudod, mi hiányzott? Pont ez. A leszarom. Az, hogy kijövök és azt mondom: Tudod mit? Gyere ide! Nézzél, ez vagyok én, de nem érdekel! Ez van!” – magyarázta Ramóna, amivel a többi zsűri is egyetértett, ezért Fanni az összes versenyző közül a legkevesebb, 41 pontot kapta. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top