nlc.hu
TV-sztárok

Halastyák Fanni esett ki a Sztárban Sztár-ban

Sztárban Sztár: Halastyák Fanni esett ki, megmenekült a Kylie Minogue-t utánzó Kiss Ernő Zsolt

Már csak kilencen vannak versenyben.

A Sztárban sztár 9. évadának harmadik fordulójában Halastyák Fanni, Kiss Ernő Zsolt és Trap kapitány került a veszélyzónába. A zsűri ezúttal Trap kapitányt mentette meg a kieséstől, míg a másik bennmaradó versenyző személyéről a nézők döntöttek. A nézői szavazatok nyomán a Kylie Minogue-ot utánzó Kiss Ernő Zsolt maradt versenyben, így Halastyák Fanni (Nemazalány) – aki a Tankcsapda frontembereként, Lukács Laciként zúzott a színpadon – búcsúzott a Sztárban Sztárban.

A kiesése után adott interjúban az énekesnő elárulta, hogy neki nagyon sok erőt adnak a tévéműsorok. „Mert amikor négy fal között élsz, hiányoznak a pozitív megerősítések. Én ezt eddig sajnos nem fogadtam be, meg nem is volt lehetőség, mert megszüntettem magam körül a külvilágot. És most jelenleg az van, hogy minél több pozitív dolgot kaptam most az emberektől, annál jobban elhittem azt, hogy ‘Fanni, te nem vagy egy sz*r!’. És most az van, hogy kicsit feltöltöttek önbizalommal, és ezért nagyon hálás vagyok. Nem most szerettem volna kiesni, mert rengeteg embert megszerettem, és rettentően jól éreztem magam én, a nem társasági ember. Rettentően hálás vagyok ezért a műsorért” – nyilatkozta a párjával az Ázsia Expressz 3. évadát megnyerő Halastyák Fanni.

Halastyák Fanni

Halastyák Fanni esett ki a Sztárban Sztár 9. harmadik élő-show-jában – Fotó: Sajtószoba

A napi győztes egyébként Gubik Petra lett, aki Nótár Mary bőrébe bújva tarolt.

A jövő héten már csak kilencen folytatják a versenyt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top