nlc.hu
Életmód

Széphalmi Juliska új tetoválása

Intim helyre varratott Széphalmi Juliska, félmeztelenül mutatta meg az új tetkóját

Számára fontos üzenetet tetováltatott magára a táncművész.

Megmutatta új tetoválását Széphalmi Juliska szúrta ki a közösségi oldalán az Origo. A 6 év házasság után tavaly májusban hivatalosan is elvált táncművész a “freedom”, azaz a “szabadság” szót varratta magára.

Széphalmi Juliska,

Széphalmi Juliska újabb tetoválást varratott magára – Forrás: RTL / Reggeli – videó

Széphalmi Juliska legfrissebb tetkója komoly üzenettel bír  a táncművész számára. “Az életemben nagyon sok a kötöttség, igazából bármelyik részét ha megvizsgálom, ezekbe ütközöm. De egyre inkább érzem azt a bizonyos belső szabadságot… Hosszú még az út és azt hiszem, még csak most kezdődött igazán!” – vallotta be posztjában.

A táncművész karján lévő 42-es szám amúgy a Survivor-ra emlékezteti: 42 napot töltött ugyanis a játékban. A túlélő reality után egy tetoválással akart örökre emlékezni a műsorra, ezért varratta a karjára a szigeten eltöltött napok számát. “Nagyon durván feszegettük a fizikai határainkat, de mentálisan, lelkileg is DURVA megpróbáltatás volt. Sok tanulás, tapasztalat lett általa, most 100 százalékban nem lennék az, aki vagyok. A Survivor igenis volt, van és lesz! Örökre emlékezni is akarok rá!” – indokolta akkor a tetoválást.

Sánta Laci volt feleségére egyébként nemrég újra rátalált a szerelem. Pár napja a követőinek is megmutatta, ki rabolta el a szívét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top