nlc.hu
Életmód

Horányi Juli véleménye Tóth Andi döntéséről

Horányi Juli Tóth Andi visszavonulásáról: „Rohadtul nem jó dolog ma Magyarországon nőnek lenni a zeneiparban”

Az egykori x-faktoros is megszólalt Tóth Andi döntése kapcsán. Bevallotta, ő is már többször érezte úgy, hogy feladja a zenei karrierjét.

Tóth Andi bejelentéséről, miszerint abbahagyja az éneklést, eddig már megszólalt többek között Szikora Robi, Csepregi Éva és Vujity Tvrtko is, most pedig Horányi Juli reagált.

Tóth Andi,

Zenei kiadót alapít Tóth Andi, valamint saját ruhamárkával rukkol majd elő – Fotó: Sajtószoba

Az énekesnő – aki Tóth Andihoz hasonlóan az X-Faktor színpadán bizonyította tehetségét – állítja, a magyar zeneipar óriási kihívásokat állít a női előadók elé. Insta-videójában bevallotta, ő maga is milliószor gondolta már azt, hogy feladja – írja a Blikk.

Na, hát erről pofázok közel egy éve, ez a nőként a zeneiparban. Szerintetek, ha egy fiatal, brutál tehetséges, ismert, népszerű, látszólag sikeres énekesnő, Tóth Andi arra jut, hogy abbahagyja az egészet, akkor jó dolog, ma Magyarországon nőnek lenni a zeneiparban? Hát rohadtul nem” – jelentette ki a kiposztolt videójában Horányi Juli, aki szerint botrányos, hogy az emberek nem kíváncsiak a női előadókra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top