A zuhany alatt állva tudta meg, hogy milliomos lett

nlc | 2023. Március 14.
Közösen lottózott három fiú, megérte kitartónak lenni.

Alex Gwynne, Dan Phillips és Kyle Bowen hat évvel ezelőtt kezdett közösen lottózni, amikor főiskolásként a felettük járó évfolyamban néhány srác több ezer fontot zsebelt be a szerencsének köszönhetően.

Az ötletet, hogy ők is szerencsét próbáljanak, az egyik tanáruk adta, ma pedig rettentően boldogok, hogy megfogadták a tanácsát. A főiskolát időközben befejezték, a játékkal azonban nem hagytak fel, pedig mindhárman jól fizető állásra tettek szert a végzettségüknek és kitartásuknak köszönhetően.

Az 1 millió fontos nyeremény február 3-án ütötte a három fiú markát, egy olyan különleges éjszakán, amikor az EuroMillions nevű játék rendkívüli sorsolásán száz lottózót tettek milliomossá.

Alex a kedvtelésből alapított zenekarával épp Cardiff felé tartott, amikor leendő apósa felhívta a figyelmét a különleges lehetőségre. „Úgy voltam vele, hogy egy próbát mindenképpen megér, ezért vettem pár szelvényt magamnak és megjátszottam a srácokkal közös számainkat is” – idézte fel az újdonsült lottómilliomos.

Alex a saját magának vett lottószelvénnyel nyert némi aprópénzt, ami miatt kicsit csalódott is volt, mert nagyobb összegben reménykedett. Azután ellenőrizte a közös szelvény számait is, és majdnem kiesett a telefon a kezéből, mikor meglátta, hogy azzal bizony nem filléreket nyertek!

A hatalmas hírt azonnal megosztotta a barátaival is, akik közül Dan épp a zuhany alatt állt: „ Amikor megjátssza a számainkat, Alex fel szokott tenni egy képet a szelvényről a Whatsapp csoportunkba, de ezt most elmulasztotta, így azt sem tudtam, hogy versenyben vagyunk a milliós nyereményért. Mit is mondhatnék? Ennél szebb meglepetés még sosem ért meztelenül!” 

Forrás: Via, Fotó: Mirror videó pillanatkép

Exit mobile version