nlc.hu
Életmód

Szakállat növesztett a nő, dobta őt a férje

Ma már imádja, hogy nőként szakállat hord, pedig a férje emiatt hagyta el őt

A férje nem viselte el, hogy hirtelen bajuszt és szakállat növesztett, de Mandeep Kaur mára elfogadta a saját arcszőrzetét.

Mandeep Kaurnak a házassága előtt sosem volt bajsza és szakálla. A férjéhez 2012-ben ment hozzá, és miután néhány éve már együtt voltak, úgy döntött, hogy megnöveszti az arcszőrzetét. A döntése nem nyerte el a férje tetszését, olyannyira nem, hogy a férfi elhagyta őt ezért – írja a brit Mirror.

Mandeep Kaur

Mandeepet sokat férfinak nézik, sokszor csak a hangja árulja el (Fotó: Profimédia)

A válás Mandeepet mély depresszióba taszította, nem találta a lelki békéjét, fájt számára az elutasítás végül. Végül részt vett egy Gurdhara nevű lelkigyakorlaton, hogy ismét helyreálljon a lelkében a béke. Sahib Guru tanításainak köszönhetően ma már ismét jóban van önmagával, ráadásul pont a szakállát szereti magában a legjobban. Egyáltalán nem borotválkozik, nagy szakállat növesztett, és mellé turbánt is hord. Azóta motorozni is megtanult. Amikor szakállas nőként megjelenik valahol a motorjával, első körben többnyire férfinak nézik, egészen addig a pillanatig, amíg megszólal. Mandeep amúgy gazdálkodóként dolgozik a testvéreivel az indiai Punjabban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top