nlc.hu
Életmód

Baleset miatt félbeszakadt az előadás a Pesti Magyar Színházban

Baleset miatt félbeszakadt az előadás a Pesti Magyar Színházban

A címszerepet játszó gyerekszínész sérült meg, de az alapos orvosi vizsgálat után hazamehetett.
A Pesti Magyar Színház épülete

Baleset miatt félbeszakadt az Oliver! című előadás szombaton este a Pesti Magyar Színházban, a címszerepet játszó Farkas Olivér gyerekszínész sérült meg – közölte a teátrum.

„Az előadást haladéktalanul félbeszakítottuk, gyermekszereplőnk azonnali orvosi ellátásban részesült. Az elsődleges vizsgálat külsérelmi nyomokat, sérüléseket nem diagnosztizált, Olivér az orvosi stábbal tisztán kommunikált. A sérültet – az előírásoknak, valamint a színház protokolljának megfelelően – a mentők további orvosi vizsgálatra szállították” – olvasható a színház közleményében.

Vasárnap hajnalban újabb információkat tettek közzé a gyerekszínész állapotáról. Mint írják, Farkas Olivér átesett egy komoly orvosi vizsgálaton, melynek során nem diagnosztizáltak nála traumatikus sérülést, és hazamehetett vidéki otthonába.

Zalán János igazgató azonnali vizsgálatot rendelt el a baleset körülményeinek kivizsgálására, a tájékoztatás szerint ezután a biztonsági intézkedéseket megtették.

Az előadást egy későbbi időpontban fogják pótolni, amelyre a szombat estére megváltott jegyek automatikusan érvényesek. Közölték azt is, hogy a március 19-ére, 15 órára meghirdetett Oliver! című előadást megtartják.

(Kiemelt kép: Pesti Magyar Színház)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top