nlc.hu
Életmód

Meghalt a jótékonysági bokszgálán induló 25 éves diák

Meghalt a jótékonysági bokszgálán induló 25 éves diák

A fiatal megsérült az angliai jótékonysági bokszrendezvény nyitómérkőzésén, majd a kórházban életét vesztette.
Fekete bokszkesztyű a ring padlóján

Meghalt szombaton egy fiatal amatőr bokszoló, aki súlyos sérüléseket szenvedett egy március 25-i jótékonysági bokszgálán az angliai Notthingamben – írja a Telex.

A 25 éves Jubal Reji Kurian az Ultra White Collar Boxing nevű jótékonysági rendezvény nyitómeccsén szállt ringbe, de az összecsapást megszakították, mert a férfi megsérült, és orvosi ellátásra szorult. A helyszínen ellátták, majd kórházba szállították, de állapota romlott, és meghalt.

A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a történteket. Ez már a második haláleset egy éven belül az Ultra White Collar Boxing meccsein. 2022 áprilisában a 26 éves Dominic Chapman vesztette életét az egyik bokszmérkőzésen.

Az Ultra White Collar Boxing rendezvényein amatőrök indulhatnak, a nevezés után nyolchetes kiképzést kapnak profi bokszedzőktől. Fennállása óta 100 ezer ember vett részt a versenyen, a nevezési díjakat és a felajánlásokat jótékony célra fordítják, több mint 28 millió fontot gyűjtöttek a rák ellen küzdő a Cancer Research UK-nak.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top