nlc.hu
Életmód

Felhagyott a gyorskajával, lecsúszott róla 30 kiló

Több mint 30 kilót adott le a nő, miután felhagyott a gyorskajával

Korábban a fájdalmai miatt nem volt ereje főzni, ezért szinte mindennap gyorskaját rendelt. Az egészsége taccsra ment, az orvosa figyelmeztette. Amint felhagyott a gyorskajával, a kilók csak úgy szaladtak le Jenről.

A 35 éves Jen Hinde már régóta küzd fibromyalgia nevű betegségével, ami sok fájdalmat okoz az életében. Mivel a testmozgás is fájdalmat okoz neki, Jen egy ideje felhagyott már vele, és idővel a főzés is kikerült az életéből: szinte mindennap gyorskaját rendelt magának, átlagosan heti 100 angol fontot (nagyjából 42 ezer forintot) hagyott ott a gyorséttermeknél. A kilók gyorsan felszaladtak rá, egy idő után úgy érezte magát, mint egy partra vetett bálna.

Jen Hinde

Jen a fogyás előtt a százhúsz kilót is elérte (Fotó: Profimédia)

Nem szerette, ha fényképek készültek róla, strandra se járt el, ám miután az orvosa figyelmeztette, hogy ha így folytatja, májátültetésre lesz szüksége, Jen dobta a gyorskajákat, és visszatért ahhoz, hogy saját magára főzzön, méghozzá lehetőleg egészséges ételeket – írja a brit Mirror.

Jen Hinde

Jen Hinde a fogyás után (Fotó: Profimédia)

Nem kellett sok időnek eltelnie, hogy több mint harminckilónyi túlsúlyt dobjon le magáról. Jen ma már sokkal jobban van, újra posztol fotókat magáról, és már strandra is elmegy, ugyanis már nem érzi kellemetlenül magát a fürdőruhájában. Természetesen a betegsége nem múlt el, de kezd megtanulni együtt élni vele, és a fájdalommentes napjain próbál minél több napra előre főzni. Az ételeket lefagyasztja, majd egy-egy fájdalmasabb napon előveszi őket, hogy aznap ne kelljen a konyhában sürögnie. Sokat segít neki az is, hogy egyre többet úszik, attól pedig egyenesen kicsattan az örömtől, hogy a májműködése is helyreállt. Hihetetlen nagy eredménynek tartja, hogy egy év alatt teljesen megváltoztatta az életét, és ezért valóban minden elismerést megérdemel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top