nlc.hu
Életmód

Maggie Wells gigafogyása

84 kilót fogyott a háromgyermekes anya, miután azzal szembesült, hogy egyetlen családi fotón sem szerepel

Egyik napról a másikra vágott bele az életmódváltásba.

 A 34 éves Maggie Wells 2018 újév napján döbbent rá, hogy nem lesz róla emlékük a gyerekeinek. Az Amerikában élő, 136 kilós családanya ugyanis a legtöbb esetben nem volt hajlandó szerepelni a családi fényképeken.

Nem attól féltem, hogy a testsúlyom miatt esetleg meghalok, hanem attól, hogy ha történne velem valami, a gyerekeimnek nem lesznek rólam fotói, hogy emlékezhessenek rám. A kisfiam akkor 6 éves volt, és csupán két közös fotónk volt. Éppen újév napján eszméltem rá erre,, ez volt az első gondolat, ami azonnal az eszembe jutott” – mesélte a Good Morning America-nak.

gigafogyás

Forrás: goodmorningamerica.com

Így még aznap belevágott az életmódváltásba: megváltoztatta az étrendjét, csökkentette a napi cukor-, és szénhidrátbevitelt. Az első hónapban 24 kilót fogyott, mostanra pedig 84 kilóval mutat kevesebbet a mérleg az eredeti testsúlyához képest.

A háromgyermekes Maggie elmondta, mindezt egyedül csinálta végig. A diéta mellett a testmozgást is fokozatosan beépítette a napi rutinjába. „Úgy érzem, 15 évvel fiatalabb vagyok. Teljesen új embernek érzem magam” – vallotta be gigafogyása után. Elmondása szerint úgy fogyott le, hogy minden reggel csak az előtte álló 24 órára koncentrált. „Nem az járt a fejemben, hogy 90 kilót vagy 9 kilót kell leadnom, hanem csak, hogy túléljem a következő 24 órát. Ez az gondolkodásmód, ami miatt még mindig kitartó vagyok a fogyás terén” – tette hozzá.

gigafogyás

Forrás: goodmorningamerica.com

Bevált neki a ketogén diéta, amely során a magas zsír- és alacsony szénhidráttartalmú ételek fogyasztását tartotta szem előtt, mindemellett húst, zöldséget és tojást is fogyasztott.

Ahogy fogyni kezdett és magabiztossá vált, egyre szívesebben beszélt róla. Elindított egy Facebook-csoportot  (melynek mára több mint 115 ezer követője van), ahol a fogyásáról, életmódváltásáról beszél, valamint fotókon szemlélteti teste fokozatos átalakulását, még a testsúlycsökkenés miatti lógó bőrét is.

gigafogyás

Forrás: goodmorningamerica.com

 „Életem hátralévő részét leélhettem volna úgy, hogy csak szemlélője vagyok, most azonban végre részese lehetek a saját életemnek és a gyerekeim életének” – jelentette ki büszkén.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top