nlc.hu
Életmód

Félmázsás fogyás egy év alatt

50 kilót fogyott a kismama egy év alatt

A trükkje egyszerű volt. Először kiiktatta a gyorséttermi ételeket, utána magára főzött. És közben rengeteg pénzt spórolt meg.

Közel ötven kilót fogyott egy kismama egy év alatt azok után, hogy leállt a gyorséttermi kajákkal. A 24 éves Lillie Monroe akkor váltott életmódot, amikor megszületett a kislánya, ugyanis az orvosok közölték vele, hogy ha szeretné látni, ahogy felnő a gyerek, akkor le kell fogynia

Lillie egész életében súlyproblémákkal küzdött, tinédzserként jó ideig 115 kilót mutatott alatta a mérleg. Rengeteg diétát kipróbált, és nagyon elkeseredett, hogy egyik sem vált be. Felnőttként sem fogyott, sőt rákapott a gyorskajákra, és állítása szerint egy héten akár 60-80 ezer forintnyi angol fontot költött el a gyorséttermekben. 

Kislánya, Mila születése előtt Lillie már közel másfél mázsát nyomott, a szülés után a súlya 132 kilóra “esett” vissza. Három hónappal a szülés után orvoshoz kellett mennie, aki közölte vele, hogy nagy az esély, hogy cukorbetegsége miatt súlyos keringési problémái lehetnek a közeljövőben, és az életével játszik, ha nem fogy le. “Feleszméltem. Tudtam, hogy azonnal változtatnom kell, ha fel akarom nevelni a lányomat” – mondta. 

Első lépésként Lillie a gyorskaját iktatta ki, és elkezdett magának főzni, majd vett pár könyvet, amiben tengernyi tipp és módszer volt arra, hogyan hajtsa le le magáról a felesleget. “Egy év alatt majdnem annyit fogytam, amennyi egy ember súlya. Élvezem az életem, és élvezem, hogy tudok játszani a gyerekemmel. Ha ő nem születik meg, sosem fogyok le.” 

Fotó: Unsplash

Fotó: Unsplash

Lillie azt is elmondta, hogy mióta magára főz, már rengeteg pénzt spórolt meg, és a spórolt pénzből tudott magának új ruhákat venni. A régiek ugyanis egytől egyig leestek róla az 50 kilós fogyásnak köszönhetően

(via FOX News) 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top