nlc.hu
TV-sztárok

Endrei Judit gigafogyása

13 kilót dobott le Endrei Judit, elképesztően megfiatalította a fogyás a 68 éves tévést

Látványosan lefogyott Endrei Judit, mióta elkezdte számolni a szénhidrátokat.

Endrei Judit 13 kilót dobott le az elmúlt egy évben. Fogyókúrája kísérletnek indult, de teljes életmódváltás lett a vége – írja a BEST magazin

Endrei Judit

Ma is aktívan dolgozik a 68 éves Endrei Judit (Forrás: BEST magazin – címlap)

„Egy évvel ezelőtt a barátnőm átküldött egy szénhidrát-számolgatós étrendet, én pedig azzal a céllal kezdtem el, hogy ha csak 5 kilót leadok, már elégedett leszek. A pandémia alatt kevesebb dolgom és több időm volt odafigyelni arra, hogy mit eszem. Aztán elértem az 5 kilót, és ez annyira motivált, hogy folytattam tovább. Összesen 13 kilót fogytam, és az elmúlt egy évben sem híztam vissza, mert ha nem is olyan szigorúan, azért folytatom ezt a fajta étkezést” – mesélte a tévés.

Elmondása szerint a bevásárlásnál sokkal tudatosabb lett: minden terméknek megnézi az összetételét, a szénhidrát-, fehérje- és zsírtartalmát. 

Endrei Judit a BEST magazinnak adott hosszú interjúban arról is beszélt, hogy tudatosan maradt egyedül. „Voltak szép szerelmeim, de jó ideje a személyes szabadságom adja meg azt a boldogságot, amit másnak egy kapcsolat” – vallotta be.

Kiemelt kép forrása: YouTube / TV Szentendre – videó

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin

Olvass még Endrei Juditról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top