nlc.hu
Sztárok

Endrei Judit akkor és most

Endrei Judit: „Későn lettem édesanya, ami nagyon jót tett nekem. A gyerekeim tartottak fiatalon”

Az egykori tévés tavaly kezdte el életmódváltását, már kétszázhúsz napja minden délelőtt kilométereket gyalogol azért, hogy megőrizze egészségét. Judit elárulta, mit és hogyan csinál..

Endrei Judit hatvanhét évesen fittebb, mint valaha. „Későn lettem édesanya, ami nagyon jót tett nekem. A lányaim gyermekkoruk óta inspiráltak arra, hogy állandóan mozogjak velük, nem lehetett mellettük ellustulni” – mesélte nevetve a tévés, aki nagyon odafigyel az egészségére.

Endrei Judit régi, közös képe a lányaival
Megnézem
Összes kép (4)

„Az életmódváltásom így nem volt kérdéses, de az étrend-kiegészítőket már én hoztam be az életünkbe, miután megértettem, hogy szüksége van a szervezetünknek ilyen fajta segítségre.”

„Most még nincs itt az ideje, hogy fellélegezzünk a vírusveszély miatt, bár én mindig is abban hittem, hogy előre gondolkozzunk. Így találtam egy gyógynövénykúrára, ami nemkívánatos vírusok és baktériumok kiiktatásában segít, mindezt úgy, hogy nem rombolja a szervezetet, hanem megerősíti. Az tetszik benne, hogy minden gyógynövény ugyanarra jó, mégis egymás hatását felturbózzák és ennek köszönhető az immunregeneráló hatás.”

Endrei Judit régen is odafigyelt magára, bár manapság már sokkal egészségtudatosabban él, és mindennapjaihoz az étkezés megreformálása és a rendszeres testmozgás is hozzátartozik. 

Megnézem
Összes kép (3)

 

„Mindig is túlsúllyal küzdöttem, nem voltam soha nádszálvékony alkat. Ezért is kellett figyelnem arra, hogy ne csússzanak fel rám még jobban a kilók. Az étkezésemen tavaly kezdtem el változtatni, elkezdtem követni egy olyan étrendet, ahol főleg fehérjéket fogyasztok. Lecsökkentettem a szénhidrátbevitelt, és a zsíros ételeket is száműztem. Sok tejterméket eszem, szeretem a sajtokat, a túrót, a joghurtot, a tojást. Nem vagyok nagy húsevő sem, egy héten egyszer-kétszer fogyasztok csak húst. Ezzel az étrenddel tizenegy kilótól szabadultam meg, de hozzáteszem, a mozgás is szükséges volt hozzá. Ma volt éppen a kétszázhuszadik napom, hogy elkezdtem gyalogolni. Egy napot sem hagytam ki, ha esett, ha fújt, ha fagyott, én mentem és megyek is. Hatalmas az akaraterőm, mert szeretnék sokáig egészséges maradni. Sok folyadékot is fogyasztok, szeretek teázni is. A zöld mellett fekete teákat iszom és szénsavmentes vizet.”

Endrei Judit manapság sokkal tudatosabban étkezik, mint valaha

Endrei Judit manapság sokkal tudatosabban étkezik, mint valaha

Judit egyelőre nem készül új könyvvel, de azt már nagyon várja, hogy újra találkozhasson az olvasóival. „Szeretem a személyes találkozókat, remélem, nemsokára újra nyitnak a könyvtárak, és újra járhatom az országot a könyveimmel. Addig is a közösségi oldalamon vagyok jelen és próbálok pozitív gondolatokat megosztani az emberekkel. Ez is egyfajta elfoglaltság számomra, amit nagyon szeretek.”

Sztárok, akik változtattak az életükön:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top