nlc.hu
Életmód

Gizdának csúfolták, miután ötven kilót fogyott

Ledobott 50 kilót, most azzal gúnyolják, hogy túlságosan gizda

A 26 éves Louise Rodhouse tavaly életmódot váltott és egyetlen év alatt a súlya majdhogynem felét ledobta magáról. Most érzi magát egészségesnek, de sokan azzal támadják, hogy túlzásba vitte az életmódváltást, és már túl vékony lett.

Louise Rodhouse nemrég még több mint száztíz kilót nyomott, amiben komoly szerepet játszottak egyrészt az éjszakai falatozásai, másrészt az, hogy a kedvenc menüje a McDonald’sban egy Big Macből, egy dupla sajtburgerből, egy majonézes csirkeburgerből és egy McFlurryből állt, és a terhességei után is sok kiló maradt a testén. Evett akkor, amikor boldog volt, és evett akkor is, amikor szomorú, így nem csoda, hogy sorra ugrottak fel a kilók a kétgyerekes családanyára. Louise a pandémia során döntött úgy, hogy nem mehet így tovább, ilyen idősen ne okozzon már gondot neki a cipőfűzője bekötése. Úgy döntött, ledobja magáról a felesleget és életmódváltásba kezdírja a Mirror.

Ledobott ötven kilót, most azzal gúnyolják, hogy túlságosan gizda

Louise a fogyás előtt és után (fotó: Profimédia)

Úgy éreztem magam, hogy beleragadtam önmagam egy jóval nagyobb verziójába, és semmit se tudtam tenni ez ellen, ami még szomorúbbá tett

– emlékezett vissza az akkori életére, és elmondta, hogy a mellkasfájdalmai miatt elkezdett rettegni attól, hogy a súlya már a szívére is rossz hatással van. Korábban is diétázott, de mivel fenntarthatatlan diétákat választott, amint befejezte őket, a leadott kilók gyorsan visszajöttek. Ezúttal azonban valami fenntarthatóbbra váltott: a kedvenc ételei egészségesebb, alacsonyabb kalóriatartalmú verzióit kezdte el fogyasztani. Amikor tavaly nyár végén újranyitottak a konditermek, Louise rögtön beiratkozott egybe és egy személyi edzőt is felkért segítségnek. A mozgás és az egészségesebb ételek gyorsan meghozták a gyümölcsüket, és imádta, hogy sorra adta lejjebb a ruhaméreteit. Végül nagyjából ötven kilótól szabadult meg, és mivel a közösségi oldalain is közzétette a fotóit a nagy fogyásról, sokan követhették az átalakulását. Főképp biztatásokat kapott, de voltak, akik azzal kezdték csúfolni, hogy most már túl vékony lett, túlzásba vitte a diétázást, és ez a sok erőfeszítés után nagyon tud fájni neki. A lógó bőrét nem tüntette el műtét során, a ruházatával igyekszik azt elrejteni. A hosszú távú célja, hogy jövő tavasszal olyan jó formába kerüljön, hogy indulhasson a Pure Elite bikinimodell-bajnokságon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top